Klíma Szerelés Budapesten a 3.kerületben, és az ország bármely területén.

Beszerelés időtartama általában 3-5 óra/ db berendezés. Ez az időtartam ideális esetben , de extra vastag falnál, vagy esetleg több falon kell átmenni akkor a szerelés ideje meghosszabbodhat.

Klíma szerelés ára: 36000ft- tól indul a kültéri és a beltéri egység távolságától, a falvastagságtól és a helyszíntől függ. Kültéri egység szerelésénél a magas  állványozás pluszként fizetendő. Duál, és multi gépeknél a klíma szerelés munkadíja beltéri egységenként értendő. Régi nem működő oldalfali parapet, vagy mennyezeti készülékek leszerelését is vállaljuk , ennek díja 8-12500 forint között mozog. Beszerelésnél kalkulálni kell még a klíma tartókonzol árával, esetleg extra hang, és rezgéscsillapító gumibakokkal. Gumibakból van földre állítható rezgéscsillapító is, melynek ára 800+áfa db. Plusz anyagszükséglet 3kw-os gépig 4500ft/m, nagyobb teljesítményű gépeknél helyszíni egyeztetés szükséges,

On/off,klíma berendezések,  inverteres klímák,  r407 c, r410 a gázos freon mentes  berendezések szerelése, szervizelése, karbantartása, javítása. Panasonic , lg , samsung , daikin, fisher, midea, HD, Hamilton Digital, panasonic, hitachi, klíma,oldalfali, és mennyezeti (akár parapet is) beszerelését vállaljuk. Fain coil berendezések beüzemelését is vállaljuk. R22 készülékek javítását is vállaljuk, töltésnél tisztított freon-gázt alkalmazunk, ha a gép üzemi nyomása nem megfelelő.

Helyszíni árajánlat  ingyenes!

Klíma akció! Szezon előtt a készülékekből 10% kedvezmény!

Klíma kiválasztása:

Klíma szerelés előtt mindenképpen szakember véleményét érdemes kérni a berendezés típusáról, teljesítményéről. Időt pénzt és energiát spórolhat.

Választási szempontok:

-ár-érték arány (ügyfeleknél szinte a legfontosabb)

-megfelelő teljesítmény

-Kinézet (desing, szín)

-zajszint (beltéri zajszintje)

-energia besorolási osztály “A-D-ig”

-környezetvédelem, hűtőközeg típusa

-üzemeltetési költség

-üzemmódok (hőszivattyús, üzemeltetési tartomány hőfoka)

 

Klíma karbantartás:

Az oldalfali parapet. vagy mennyezeti berendezéseknél évente legalább 1 karbantartást el kellene végezni, a berendezés hosszútávú üzemeltetése céljából, és nem utolsó sorban az egészség érdekében. A karbantartást célszerű szezon elején elvégezni. A karbantartásról jegyzőkönyv készül, amelyet a gépkönyvben rögzítünk. Az esetleges hibákat, a tulajdonossal történt egyeztetés után a helyszínen javítjuk. Karbantartás ára: 8500ft+ 1,27% Több gép esetén kedvezményt biztosítunk az elvégzett karbantartás árából.